Menu

Mangovo-makový koláč

Recepty

Ingrediencie na korpus:

  • 150 g maslové sušienky
  • 60 g maslo

Plnka:

Poleva:

Makovo-mangový koláč 

Ak ste milovníkom sladkého odporúčame vyskúšať perfektný mangovo-makový koláč. Recept pripravila kristy.food.

Postup:

  1. Rúru si predhrejeme na 170 stupňov. Sušienky si rozdrvíme a prilejeme k ním rozpustené maslo.
  2. Sušienkový základ natlačíme na dno formy, ktorú sme si vystlali papierom na pečenie. Dáme zapiecť do vyhriatej rúry na cca 10 minút. Medzitým ako sa nám korpus pečie, vo väčskej mise vyšľaháme ( aj s vodou) kokosové mlieko s cukrom, stužovačom a makom. Pomaly primiešame mascarpone, olej a vanilku.
  3. Plnku navrstvíme na jemne vychladnutý sušienkový korpus a dáme do chladničky.
  4. Mangové pyré spolu s vodou a stužovačom dáme do hrnca. Zmes zohrievame za stáleho miešania. Od bodu varu varíme jednu minútu.
  5. Mangovú zmes necháme mierne vychladnúť a nanesieme na makovú plnku. Koláč necháme vychladnứť na izbovú teplotu a potom ho dáme do chladničky aspoň na 3 hodinky.

Prajeme dobrú chuť!

 

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke