Zázvor nakladaný ružový Inaka 110g

Zázvor nakladaný ružový Inaka 110g

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Ružový zázvor nakladaný v sladkokyslom náleve, vhodný nie len ako príloha ku sushi. Inaka. 110 g.

  • Cena: 1,51 € s DPH

Skladové číslo: S7#SK#608004#1

Dostupnosť: Vypredané

Výrobca: Inaka

Naše pátranie po chutnom liečivom zázraku – ako je zázvor, či ďumbier často označovaný – viedlo až k úplnej báze japonskej „zázvorológie“. Najznámejší a pravdepodobne aj najdostupnejší je zázvor Gari. Má svetloružovú farbu a charakteristickú chuť spôsobenú marinovaním v náleve cukru a octu. Tento druh je známy ako účinný prostriedok neutralizácie chute medzi jednotlivými kúskami sushi. V minulosti sa však po sushi konzumoval vraj najmä kvôli odbúraniu neblahých účinkov nečerstvých surových rýb na organizmus.

V niektorých prípadoch dochádza k zámene gari a beni shogi, teda červeného nakladaného zázvoru. Kúsky zázvoru sú v tomto prípade marinované v náleve, ktorý ostáva po nakladaní marhúľ umeboshi. Červenú farbu mu dodávajú lístky perilly. Na rozdiel od gari má ostrejšiu a výraznejšiu chuť. Ako jeden z najobľúbenejších zázvorov sa v japonskej kuchyni používa veľmi často. Dopĺňa hovädzie mäso s ryžou, slané palacinky alebo opekané rezance.

Alternatívne produkty

Wasabi pasta 35g

Wasabi pasta 35g

Dostupnosť: Skladom

  • 1,52 € s DPH
 ks
Wasabi prášok japonský 30g

Wasabi prášok japonský 30g

Dostupnosť: Skladom

  • 2,53 € s DPH
 ks
Wasabi v tube 43g

Wasabi v tube 43g

Dostupnosť: Skladom

  • 2,29 € s DPH
 ks
Sójová omáčka prírodná Kikkoman menej slaná 150mll

Sójová omáčka prírodná Kikkoman menej slaná 150mll

Dostupnosť: Skladom

  • 5,63 € s DPH
 ks
Sójová omáčka Yamasa menej slaná 150 ml

Sójová omáčka Yamasa menej slaná 150 ml

Dostupnosť: Skladom

  • 4,07 € s DPH
 ks
Sójová omáčka prírodná Kikkoman 1 l

Sójová omáčka prírodná Kikkoman 1 l

Dostupnosť: Skladom

  • 10,15 € s DPH
 ks
Sójová omáčka prírodná Kikkoman 500 ml

Sójová omáčka prírodná Kikkoman 500 ml

Dostupnosť: Skladom

  • 8,46 € s DPH
 ks

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info