Sójové, Miso
Sójová omáčka je tradičná ázijská omáčka, ktorá sa vyrába z fermentovaných sójových bôbov a obilnín, ako sú pšenica, jačmeň alebo ryža. Táto omáčka má tmavú farbu a silnú slanú chuť, ktorá dokáže obohatiť mnoho jedál.
Sójová omáčka je bežne používaná v mnohých ázijských kuchyniach ako základná ingrediencia na prípravu polievok, omáčok, marinád a mnohých iných jedál. Používa sa aj ako prísada do všetkých druhov jedál, aby sa zvýšil obsah soli a pridal sa charakteristický sójový chuťový profil.
-
Sójová omáčka prírodná Kikkoman 500ml
Legendárna celosvetovo známa japonská sójová omáčka Kikkkoman, prírodne fermentovaná vhodná na prípravu suši 500 ml. Krajina pôvodu Japonsko.
Vypredané
8,75 €
-
Sójová omáčka hubová 500ml
Hubová sójová omáčka Haday 500 ml. Krajina pôvodu Čína.
Vypredané
3,50 €