Karí omáčky a pasty
Karí je základná ingrediencie v mnohých ázijských a indických jedlách. Karí korenie sa vyrába zmiešaním rôznych korenín a byliniek, ako sú kurkuma, koriander, rasca, zázvor a iné.
Karí pasty sa zvyčajne vyrábajú tak, že sa korenie a bylinky rozmixujú s inými zložkami, ako sú cibuľa, cesnak, paradajky, jogurt, kokosové mlieko a podobne. Tieto zložky sa potom varia a miešajú spolu, kým sa nevytvorí hustá pasta.
V závislosti od receptu a regiónu môžu byť karí pasty mierne až veľmi korenisté a pikantné. Používajú sa ako základné korenie v mnohých ázijských jedlách, ako sú napríklad polievky, mäsové a zeleninové jedlá. Karí pasty sú bohaté na živiny a antioxidanty, a môžu mať aj protizápalové účinky, hlavne vďaka obsahu kurkumínu, ktorý je hlavnou zložkou kurkumy.
-
Pasta hot na Indonesian Rendang Curry AHG 50g
Pasta na prípravu pálivého indonézskeho Rendang Curry od Asian Home Gourmet 50 g. Krajina pôvodu Thajsko.
Skladom (2 ks)
1,66 €
-
Pasta hot na thajské zelené kari AHG 50g
Korenená pasta na prípravu thajského zeleného kari (Kaang Kiew Wan) od Asian Home Gourmet 50 g. Krajina pôvodu Thajsko.
Skladom (13 ks)
1,66 €
-
Pasta hot na Indonesian Vegetable Curry AHG 50g
Pálivá pasta na prípravu indonézskeho zeleninového kari Sajur Lodeh Asian Home Gourmet 50 g. Krajina pôvodu Thajsko.
Vypredané
1,66 €