Kimchi
Kimchi je jedným z najobľúbenejších jedál v kórejskej kuchyni. Vyrába sa kvasením rôznych druhov zeleniny, akými sú kapusta, reďkovka, uhorka, cesnak, zázvor, čili papričky Kimchi má kyslú, korenistú a pikantnú chuť, ktorá zvýrazňuje mnohé jedlá. Má tiež zdravotné výhody ako zdroj probiotík a vitamínov. Kimchi možno jesť ako prílohu, pridávať do polievok a dusených pokrmov alebo použiť ako náplň do knedlí a placiek. Kimchi sa ľahko pripravuje doma z čerstvých surovín a sklenenej nádoby.
-
Pasta fermentovaná z pálivej papriky 1kg
Fermentovaná kórejská pasta z červenej pálivej papriky Gochujang 1 kg. Krajina pôvodu Južná Kórea. V praktickom uzatvárateľnom obale s hygienickým uzáverom.
Skladom (19 ks)
10,15 €
-
Kimči z mladej cibuľky Chongga 300g
Kimči z mladej zelenej cibuľky Chongga 300g. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
11,05 €
-
Kimči z krájanej kapusty Chongga 1000g
Kimči z krájanej kapusty značky Chongga, balené v 1000g. Tradičná kórejská fermentovaná pochúťka s ostrou a kyslou chuťou, dostatočné množstvo pre väčšiu skupinu ľudí alebo dlhodobú spotrebu.
Vypredané
12,35 €
-
Kimči z celej kapusty Jongga Pogi 1kg
Kimči z celej kapusty Jongga Pogi 1kg. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Skladom (4 ks)
14 €
-
Paprika červená hrubá na kimči 1kg
Hrubá červená paprika určená na prípravu kimči, balená v množstve 1kg. Ideálna zložka pre autentický recept na tradičný kórejský fermentovaný pokrm kimči.
Vypredané
14,30 €
-
Kimči z celej kapusty Jongga 2,5 kg
Kimči z celej kapusty Jongga Pogi 2,5 kg. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
30,70 €